February 24, 2012

Gotthard - Homerun (2001)


Ok, recunosc, este întru totul posibil să fiu făcut absolut rangă la momentul de faţă şi să mă chinui cu Răzvănel să ne vedem pe skype pentru că dintr-un motiv ciudat nu-i merge camera. Recunosc, este posibil. Este de asemenea posibil să ascult mult prea mult Bon Jovi la momentul de faţă, ceea ce este un pic necorespunzător pentru un blog băşit axat pe metale jegoase (din partea mea, adică). DAR CE POT SĂ FAC? NIMIC. Marco oricum nu a mai postat de ceva vreme şi oricum n-o să vadă postul ăsta, deci na.

Oricum, e frumos să blăguieşti când eşti mucit cu Timişoreana la un litru la 1.8 lei. Mai au puţin şi expiră, dar EOKBĂ. She says we've gotta hold on to what we've got, it doesn't matter if we make it for not, we've got each other, and  that's alright! WOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Dar ceea ce este cu adevărat important este că Gotthard sunt o trupă elveţiană de hard rock destul de şmekeră şi că eu abia zilele astea am aflat de ei, în ciuda faptului că Fotzey de la Truda se cam cacă de multe zile în legătură cu ei, DECI NA. Homerun este un album frumos şi trebuie să recunosc că merge la fix în zilele în care nu ai chef de death metal antic. Ceea ce ar trebui să însemne NICIODATĂ, dar na, este totuşi un blog condus de doi hipsteri băşinoşi, deci să zicem că poate, uneori, există anumite momente când death metal-ul antic nu intră foarte bine, oricât ar fi de greu de crezut. PĂI NU?

Mă rog, sunt făcut praf acum şi nu mai are rost să bălmăjesc aiurea. Deci na-vă un super clip live cu Gotthard cântând un super cântec de pe super albumul lor, Homerun, ŞI IEŞIŢI ACASĂ, CURVE ORDINARE!!

No comments:

Post a Comment